Doua domnisoare de onoare sunt mai bune decat una


Doua domnisoare de onoare sunt mai bune decat una


Conform traditiei, la nunta ta trebuie sa ai o domnisoara de onoare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa urmezi traditia. Ca fotograf nunta am observat ca din diverse motive, din ce in ce mai multe mirese aleg sa aiba doua sau mai multe domnisoare de onoare pentru ziua lor cea mare. Poate ca au doua surori sau doua prietene foarte bune, indiferent de motive exista nenumarate beneficii pentru a avea mai multe domnisoare de onoare.


Evitati sentimentele ranite si drama

Desigur, ziua nuntii tale este despre tine, dar acei oameni speciali din viata ta, prietenii si familia ta, sunt de asemenea afectati de unele decizii pe care le faci. Daca credeti ca sentimentele unei prietene, unei surori sau ale verisoarei ar putea fi ranite daca nu ii cereti sa fie o domnisoara de onoare si ea, sfatul meu este sa evitati drama si sa fii pregatita pentru a avea mai multe domnisoare de onoare.

Este mai putin de lucru daca responsabilitatile sunt impartite

Este bine cunoscut faptul ca o domnisoara de onoare are responsabilitati la o nunta, iar daca treaba este impartita atunci lucrurile se fac mai repede. Fiecare persoana poate avea abilitati speciale pentru planificare si organizare sau poate abilitati de socializare pentru a creea siguranta ca totul va decurge in regula in ziua ta cea mare. In schimb o domnisoara de onoare poate locui aproape de mireasa si o poate ajuta la planificarea nuntii, iar cealalta poate locui la departare dar poate cauta pe internet locatii pentru nunta, formatie sau fotograf nunta profesionist. Cunoaste punctele forte ale fiecarei domnisoare de onoare si stabiliti prioritati pentru fiecare in parte.

Mai putin stres pentru tine

Planificarea nuntii este poate fi o problema foarte mare, dar cu doua domnisoare de onoare, veti avea de doua ori ajutorul necesar. Stiind ca domnisoarele de onoare va vor ajuta cu planificarea nuntii, va face orice mireasa sa simta mai multa bucurie si emotie decat stresul si sentimentul impovarat de atata munca.
Doua domnisoare de onoare pot fi mai bune decat una cand vine vorba de organizarea petrecerii de nunta in ziua speciala. Fiind un fotograf nunta Bucuresti am observat ca domnisoara de onoare are un rol mare in toata aceasta zi. Nu numai ca este nevoie de mult timp si de energie, dar, de asemenea, este nevoie si de mult curaj, deoarece va trebui sa pazeasca mireasa cand soseste mirele sau sa tina un discurs la nunta.
Cu doua fete de onoare la nunta ta vei sta mult mai linistita stiind ca acestea se vor surtine reciproc in ceea ce priveste evenimentele importante din jurul nuntii tale.

Comments

Popular posts from this blog

Cum sa aveti fotografii de nunta mai frumoase